Бенд ТЛО је настао у новембру 2010. Сачињавају га Александар Трифуновић Трифун из Десете београдсе гимназије који свира гитару и пева, Огњен Бабовић на бубњевима и Лука Арежина на бас гитари и вокалима.

 

Лука и Огњен иду у Прву београдску гимназију. Бенд се зове ТЛО јер је то акроним за чланове бенда – Трифун, Лука и Огњен.Њихов стил се карактерише као New Wave, са дубоким утицајима Шарло Акробате. Иако јесте истина да је Шарло имао огроман утицај на звук ТЛО-а, чланови бенда су склони мишљењу да ипак праве нешто ново и нечувено, што им дефинитивно и јесте главни циљ и разлог зашто су уопште почели да свирају. Они свој стил називају Dark Funk. До сада је бенд имао неколико свирки, највише у клубу Циклон на Дорћолу.

Свој највећи успех до сада бенд је доживео на Палилуској олимпијади културе. Прво полуфинално вече ове битке бендова одржало се у клубу Underworld, у среду 11. маја  То вече је уз одличну атмосферу коју је правила публика, а посебно девојке чланова бенда, прошло врло лепо упркос мањим техничким проблемима. У финале такмичења је бенд ТЛО прошао заједно са добрим пријатељима и бившим бендом Луке и Огњена, бендом Tymish и са врло талентованим младим саставом Неки Добри Клинци. У следећу суботу, тонске пробе су почеле већ око 3 сата поподне. На одличној бини средње величине, донетој са фестивала EXIT, у дворишту Пете београдске гимназије у 8 сати почео је концерт. Први бенд је био ревијални део програма, бенд Che Guerilaz, победници прошлогодишњег ПОК-а. Они су невероватном усвираношћу и својим енергичним реге стилом загрејали публику, како ауторским тако и обрадама домаћих бендова. После тога је почео такмичарски део. Редослед бендова на бини је одлучен жребом пре тога и био је следећи: Неки добри клинци, ТЛО, Fat kid loves cake, Пице убице и Tymish. Бендови Fat kid loves cake и Пице убице су прошли друго полуфинално вече дан после првог. Нема поговора да је ово била одлична свирка са невероватним репертоаром. Сваки бенд је имао 15 минута да импресионира жири, а и публику. Одлуке о победницима доносио је жири а урачунавао је и глас публике у зависности од тога какав наступ је бенд имао, то јест како је публика реаговала на њега. Репертоар бенда ТЛО састојао се из пет песама од којих су две биле ауторске а три обраде. Публика се, као и увек, највише радовала обради песме бенда URGH! – Кашика, Виљушка, Нож, мада је и нова ауторска песма Ретровизор примљена врло добро и испраћена великим аплаузима и узвицима. Фаворит бенда је песма Катарза, ауторска инструментална песма. ТЛО уноси пуно емоција у свирање када изводи ову песму и, иако инструментали нису претерано популарни на живим свиркама, песма је добила позитивне критике публике, као и сваки пут када је ТЛО свира. На крају се енергија и емоције које је бенд унео у свирку исплатио и ТЛО су завршили овогодишњу Палилуску олимпијаду културе као победници. Друго место је заузе Fat kid loves cake, а треће Tymish. Као део награде, уз медаљу, диплому и музичку опрему, бенд је добио снимање, продуцирање и прављење спота за једну песму, која ће вероватно бити Ретровизор. Та песма је апсолутни фаворит жирија. Као прво велико такмичење, бенд ТЛО је презадовољан својим успехом на ПОК-у. Биће то једно незаборавно искуство, узимајући у обзир и чињеницу да је само Огњен пре овог концерта свирао на отвореном и то на истом фестивалу прошле године са бендом Tymish. Сада када их неко пита “Где сте ви то победили?” чланови бенда поносно одговарају: “На Олимпијади!”