– Новогодишња представа за школску 2010/2011. годину изведена је у Првој београдској гимназији, у децембру 2010. године.

 

– Иза кулиса  је први пут изведена на Палилулској олимпијади културе у мају 2011. године на камерној сцени Пете београдске гимназије. Представа је освојила прво место на ПОК-у, а ученици Катарини Колашинац је уручена награда за најбољу женску улогу. У јуну је представа поново изведена на камерној сцени Пете београдске гимназије за ученике и професоре наше школе и поводом Дана школе у Првој београдској гимназији. На почетку школске 2011/2012. године представа је изведена на сцени Дечјег културног центра као добродошлица новим првацима.

 

 

– Новогодишња представа, изведена је у децембру у Првој београдској гимназији, за школску 2011/2012. годину.

 

– Представа Бог први пут је изведена на Палилулској олимпијади културе у мају 2012. године на камерној сцени Пете београдске гимназије. Представа је освојила друго место на ПОК-у, а награду за најбољу женску улогу је добила ученица Миона Марковић. Овом смо представом дочекали и госте из Донер гимназије из Гетеборга у Шведској, који су тада већ други пут били у посети ученицима наше школе.

 

– Новогодишња представа за школску 2012/2013. изведена је у Првој београдској гимназији, у децембру 2012. године.

 

– Женски оркестар је наша најновија једночинка. Премијерно смо је извели на камерној сцени Пете београдске гимназије у оквиру Палилулске олимпијаде културе, 16. маја 2013. године.